Înainte de a finaliza o comandă prin intermediul acestui magazin online, vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile. Plasarea unei comenzi către www.essential-detailing.ro implică acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile de mai jos.


I. ASPECTE GENERALE

1. Magazinul online www.essential-detailing.ro (în continuare „Essential-Detailing.ro”) este proprietatea companiei ESSENTIAL DETAILING LAB SRL, persoană juridică de drept românesc, cu sediul în str. Fagului, nr.8, parter, bl.B4, ap. 1, mun. Iași. Înmatriculat în Registrul Comerțului sub nr. J22/1462/2020, Cod Unic de Înregistrare 42724084, în continuare „Societate” sau “Vânzătorul”.
2. Cumpărătorul/utilizatorul poate interacționa cu vânzătorul la apariția unor întrebări și/sau neclarități, la numărul de telefon (+40) 763 888 699 și/sau adresa de e-mail a societății essentialdetailinglab@gmail.com.
3. Termenii și condițiile Essential-Detailing.ro se adresează tuturor utilizatorilor și cumpărătorilor care utilizează acest magazin online sau încheie contracte la distanță.
4. Acceptarea acestor termeni si condiții este voluntară, dar necesară pentru crearea contului și/sau în scopul plasării comenzii de către cumpărător sau utilizator, reprezentând o formalitate premergătoare încheierii contractului la distanță.
5. Essential-Detailing.ro își rezervă dreptul de a modifica, actualiza în anumite cazuri termenii și condițiile de folosire, unele caracteristici sau prețul produselor, fără a trimite notificări în prealabil cumpărătorilor. Aceste modificări, actualizări sunt valabile de la data apariției lor.
6. Imaginile și datele tehnice prezente pe Essential-Detailing.ro au caracter informativ. Între imagini și produsul real pot exista diferențe.

DEFINIȚIA UNOR TERMENI REPREZENTATIVI ACESTUI SITE

Cumpărător – orice persoană fizică sau orice persoană juridică care vizitează și/sau efectuează o comandă pe Essential-Detailing.ro pe baza unui cont;
Utilizator – orice persoană fizică sau juridică care vizitează Essential-Detailing.ro și/sau efectuează o comandă, fără a avea creat un cont de client;
Vânzător – societatea comercială ESSENTIAL DETAILING LAB SRL care prin intermediul Essential-Detailing.ro oferă posibilitatea de a intra în posesia produselor afișate pe site;
Comandă – document electronic ce intervine ca formă de comunicare între vânzător și cumpărător, prin care vânzătorul este de acord să livreze produsele și cumpărătorul este de acord să primească aceste produse și să facă plata acestora;
Contract – reprezintă un contract de vânzare-cumpărare la distanță încheiat între vânzător și cumpărător fără prezența fizică simultană a vânzătorului și a cumpărătorului;
Produs – orice bun listat pe pagina Essential-Detailing.ro, menționat în comanda efectuată de către cumpărător/utilizator, ce urmează a fi furnizat de către vânzător cumpărătorului sau utilizatorului în schimbul prețului achitat.

II. INFORMAȚII DESPRE PRODUSELE OFERITE

1. Essential-Detailing.ro pune la dispoziția clienților o gamă largă de produse ce țin de întreținerea și corecția autoturismelor, cât și produse de uz casnic și industrial.
2. Magazinul nostru vinde produse exclusiv online.
3. Toate produsele afișate pe Essential-Detailing.ro există pe stoc în depozitul magazinului și statutul lor se actualizează zilnic. Cu toate acestea, informațiile cu privire la disponibilitatea produselor pot fi modificate fără notificare în prealabil.

III. DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE PĂRȚILOR CONTRACTANTE

1. Cumpărătorul se angajează:
să furnizeze informații corecte, reale și actuale atunci când plasează o comandă sau în formularul de creare a contului de utilizator;
să accepte TERMENII și CONDIȚIILE acestui site odată cu lansarea comenzilor și să achite contravaloarea mărfii prin metodele de plată puse la dispoziție, la momentul transmiterii comenzii;
să accepte soluționarea eventualelor probleme apărute în termen de 30 de zile de la data înștiințării printr-un e-mail vânzătorului.
2. Vânzătorul se angajează:
să pună la dispoziție gratuit cumpărătorilor informații cu privire la produsele sale, date tehnice si caracteristicile produsului;
să contacteze clienții pentru confirmarea comenzilor telefonic sau prin e-mail;
să livreze produsele în termenii stabiliți în secțiunea “Politica de facturare, modalități de plată și termeni de livrare”;
să utilizeze datele personale colectate de la cumpărători/utilizatori în concordanță cu secțiunea “Datele cu caracter personal”.

IV. DREPTURILE DE AUTOR

1. Conținutul, designul și logo-ul Essential-Detailing.ro, precum și toate produsele comercializate aici sau orice alt material trimis prin e-mail sau furnizat prin orice altă modalitate de către vânzător, aparțin Societății ESSENTIAL DETAILING LAB SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile de autor și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală.
2. Cumpărătorul înțelege dreptul de proprietate intelectuală și nu va descărca/utiliza conținutul Essential-Detailing.ro, imagini, descrieri, elemente grafice, fără acordul scris al administratorului acestui site.
3. Este interzis copierea, reproducerea, recompilarea, distribuirea, publicarea, afișarea, modificarea, precum și orice modalitate de exploatare a conținutului site-ului www.essential-detailing.ro, cu excepția afișării pe ecranul unui computer personal.

V. POLITICA DE FACTURARE, MODALITĂȚI DE PLATĂ ȘI TERMENI DE LIVRARE

1. Pentru ca cumpărătorul să poată face o achiziție pe Essential-Detailing.ro trebuie să parcurgă următoarele etape:
să aleagă produsele dorite și să le adauge în coșul de cumpărături;
să completeze formularul comenzii cu datele solicitate de vânzător;
să aleagă modalitatea de plată și să achite produsele;
să citească cu atenție toate instrucțiunile puse la dispoziție de către vânzător pentru a finaliza comanda cu succes.
2. În urma plasării comenzii pe www.essential-detailing.ro, vânzătorul va trimite un e-mail de confirmare a comenzii pe adresa indicată de cumpărător. Toată informația legată de preț, modalitatea de plată și termenul de livrare se va înscrie în comanda propriu-zisă.
3. Vânzătorul va emite o factură către client conform comenzii plasate, cumpărătorul fiind obligat să indice toate informațiile necesare pentru emiterea de către vânzător a facturii, în conformitate cu legislația în vigoare. Această factura v-a fi emisă în format electronic pe e-mailul indicat de cumpărător cât și în format fizic odată cu livrarea.
4. Produsele comercializate pe acest site au prețul afișat în dreptul fiecăruia. Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica oricând este necesar aceste prețuri fără a trimite o notificare în prealabil cumpărătorului.
5. Vânzătorul pune la dispoziția clientului următoarele modalități de plată:
în numerar, prin sistem ramburs, plata fiind efectuată de către cumpărător curierului în momentul primirii comenzii;
plata cu cardul bancar, vânzătorul pune la dispoziția clientului modalitatea de achitare cu cardul de plată prin intermediul serviciilor autorizate, în cadrul Essential-Detailing.ro cei care prestează servicii de procesare de plăți sunt eBTpay, care funcționează conform legislației în vigoare. Toate plățile se bazează pe un sistem securizat, care oferă confidențialitate și siguranță. Procesarea datelor de pe card are loc doar prin intermediul procesatorului de plată, Essential-Detailing.ro nu solicită, nu stochează nici o informație referitoare la cardul dumneavoastră. Ulterior achitării cu cardul și procesării plății, cumpărătorul v-a primi un e-mail cu confirmarea plății.
6. Termenul de livrare a produselor v-a fi comunicat de către vânzător în e-mail-ul de confirmare a fiecărei comenzii, cu condiția să nu depășească cel mult de 14 zile.
7. Produsele vor fi livrate prin intermediul unei firme de curierat, și livrările se vor efectua pe întreg teritoriu al României.

VI. GARANȚII ȘI POLITICA DE RETURNARE

1. Vânzătorul se angajează să înlocuiască sau să restituie banii clientului în cazul livrării unui produs defect, fără costuri suplimentare. Cumpărătorul este obligat să verifice coletul la recepția mărfii, și în cazul depistării unui produs defect poate beneficia de garanție.
2. Pentru a beneficia de garanția produsului este obligatorie restituirea lui exact în starea care a fost livrat, în ambalajul original și cu toate accesoriile care fac parte din produs. Se mai prezintă dovada plății și copia facturii referitoare produsului.
3. Essential-Detailing.ro oferă clienților săi posibilitatea de returnare a produsului cumpărat în termen de cel mult 14 zile de la primirea comenzii.
4. Returul produselor se face prin prezentarea în original a facturii fiscale și/sau bonului de plată care dovedește achiziția lui. Produsele se returnează în stare perfectă (fără deteriorări, fără a fi utilizate, lovite, etc.), în ambalajul originar, exact cum au fost primite.

VII. FORȚA MAJORĂ
1. Părțile nu duc responsabilitate pentru executarea parțială sau insuficientă a prevederilor contractului la distanță, dacă aceasta este pricinuită de o acțiune de forță majoră (cum ar fi: incendiu, conflicte armate, inundații, calamități naturale, etc).
2. Părțile sunt obligate să se anunțe reciproc, în scris, despre imposibilitatea continuării onorării obligațiilor nu mai târziu de 5 zile după survenirea circumstanțelor de forță majoră.
3. Oricare dintre părțile contractante poate rezilia unilateral prezentul contract la distanță printr-o notificare în scris în termen de 15 zile de la data producerii lui, fără ca vreuna dintre părți să poată pretinde celeilalte daune interese.

VIII. MODUL DE SOLUTIONARE A LITIGIILOR

1. Prezentul contract la distanță încheiat între vânzător și cumpărător este guvernat de legea română.
2. Părțile contractante se angajează să soluționeze orice problemă pe cale amiabilă în conformitate cu prezentul contract.
3. În cazul în care litigiile apărute între părți, ce nu pot fi soluționate pe calea negocierilor în termen de 30 zile calendaristice din momentul apariției acestora, vor fi examinate de instanțele competente din România.

IX. DATELE CU CARACTER PERSONAL

1. Essential-Detailing.ro colectează și prelucrează datele cu caracter personal (cum ar fi numele/prenumele, adresa de e-mail, data nașterii) conform Politicii de confidențialitate.
2. Vânzătorul se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului acesta către terți și să le folosească doar în scopul stabilirii contractului cu clienții săi.
3. Puteți să accesați Politica de Confidențialitate a acestui site pentru a vă informa cu privire la informațiile colectate de vânzător, cu privire la modul în care sunt folosite acestea, precum și la drepturile cu privire la protejarea intimității dumneavoastră.

X. DISPOZIȚII FINALE

1. Prezentul contract la distanță este încheiat în limba română.
2. În partea nereglementată de prezentul Contract de distanță, Părțile se conduc de regulile și procedurile prevăzute de Legislația în vigoară a României.

Derulează în sus